© Royal Haber

Survivor 2024 All Star bomba gibi geliyor..

Survivor 2024 All Star programı yayın dönemine hazırlanıyor.

Survivor milyonları ekrana kilitleyen bir yarışma programı olarak bilinmektedir. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile yayınlanan bu program Dominik de gerçekleşmektedir. Survivor'un başlamasını merakla bekleyen gözler, kimlerin survivor 2024 All Star programında  olacağını da oldukça merak ediyor.
Survivor yarışmasında kimlerin yarışacağı kadar ne zaman başlayacağı oldukça merak konusu olmaya başladı.

Survivor 2024 All Star ne zaman başlayacak?
Survivor programı her sene yayınlanan bir programdır. 2024 senesinde Survivor, ocak ayının ilk haftasında yayınlanması bekleniyor.

Survivor hangi kanalda yayınlanıyor ?
Acun Ilıcalı'nın aldığı TV8 kanalında yayınlanacak.

Survivor Yarışması hakkında bilgi
Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı program Dominik'te çekilmektedir. Programda normalde 2 takım bulunmaktaydı ancak All Star sezonunda takım halinde yarışılmayacak. Sms oylamasıyla, yarışmacılara destek geliyordu. Format değiştirilerek sms oylaması kaldırıldı. Bu sezonda sms oylaması yapılmayacak. 
Survivor 2024 All Star yarışması için Acun Ilıcalı şu açıklamalarda bulundu:"Yeni konseptle geliyoruz. Yeni sezonda yarışmacıları daha erken açıklayarak hazırlanmaları için zaman vereceğiz" dedi.
Ilıcalı, "Yarışmacıların bazıları performansta hak ettik ama oylamada elenmekten yakınıyordu. Seneye SMS'siz Survivor ile geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak ve iki takım da All Star olacak. Şimdi hodri meydan. Bakalım kim iyiymiş. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düelloya çıkacak ve kaybeden elenecek"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER