© Royal Haber

Tamer Karadağlı'dan, Şahan Gökbakar Hakkında Suç Duyurusu!

Geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın bir açıklamasını alaycı bir şekilde ele alarak sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından, Tamer Karadağlı'nın Şahan Gökbakar'a karşı suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi’nin ortak kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsızlığına dikkat çekerek Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tepki göstermişti.

Ancak, Kültür Merkezi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olduğu ortaya çıkınca, tartışmaların odağında Tamer Karadağlı'nın eleştirileri yer aldı. Oyuncu Şahan Gökbakar ise bu durumu tiye alarak bir paylaşımda bulundu.

Karadağlı'nın paylaşımına cevaben Gökbakar'ın yaptığı alaycı paylaşım sonrasında, Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Karadağlı'nın suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Karadağlı, sosyal medya hesabından "rezalet" olarak tanımladığı binanın bakımsızlığından şikayet etmiş ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirmişti. Kültür merkezindeki bakımsızlığı video kaydederek gösteren Karadağlı, "Uluslararası festivalleri yaptığımız Antalya'da böyle bir bakımsızlık kabul edilemez" diyerek tepkisini dile getirmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER