© Royal Haber

Tayyar Öz kimdir?

Ünlü avukat Feyza Altun'un iddialarıyla gündeme gelen Tayyar Öz kimdir? Op. Dr. Tayyar Öz neden açığa alındı?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yaşadığı skandal iddialar, Türkiye gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Bu iddialara ilişkin soruşturmalar tüm hızıyla devam ederken, gözler bu seferde Tayyar Öz ve eşi Özlem Lina Öz çiftine çevrildi.
Dilan Polat gibi gösterişli hayatını sosyal medya da paylaşan Özlem Lina Öz, dikkatleri üzerine çekti. Avukat Feyza Altun'un iddialarına göre Öz çiftide inceleme altına alınmalı ve gelirlerinin araştırılması konusunda açıklamalarda bulundu. 

Peki iddiaların odağında ki Tayyar Öz kimdir?

Dr. Tayyar Taylan Öz 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlayan Öz, Lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde Tamamladı. Üniversite giriş sınavında üstün bir başarı sergileyip dereceye girerek İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı.
Avukat Feyza Altun'un iddialarıyla gündeme gelen Öz'ün uzun yıllar sağlık sektöründe faaliyet gösterdiği biliniyor.

Tayyar Öz açığa mı alındı?
Haklarında ortaya atılan iddiaların odağında ki Öz çiftinin, beraber kozmetik firması kurdukları ve bu firma üzerinden yüksek miktarda vergi ödedikleri yönünde. Ayrıca yüksek yaşantıları ve lüks araçlarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Bunların yanı sıra Altun, önemli başka açıklamalarda yaptı. Belirttiği bir diğer iddia ise Tayyar Öz'ün soyadıyla ilgiliydi. Altun, Tayyar Öz'ün başka bir ortopedi uzmanınkiyle benzerlik gösterdiğini ve bu durumun dikkate değer olduğunu vurgulamıştı.

İddialar doğru mu? Tayyar Öz soyadını değiştirdi mi?
Gündemden düşmeyen kara para aklama ve vergi kaçakcılığı suçlarıyla ilgili, Feyza Altun yeni isimlere dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kez de gözler Öz çiftine çevrildi. Dr. Tayyar Öz'ün soyadının benzer isme sahip olan 'Tayyar Özsefil' adlı başka bir ortopedi uzmanının varlığına dikkat çekmesi, medya da en çok merak edilen konular arasında spekülasyonlara yol açtı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER