© Royal Haber

TFF başkanlığına aday olacak mı? Murat Sancak açıkladı

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kendisinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olacağına dair sosyal medyada dolaşan iddialara cevap verdi ve bu iddiaları yalanladı. Sancak, yaptığı açıklamada söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. İşte detaylar...

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, TFF Başkanlığına aday olacağı iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Sancak, TFF Başkanlığı konusundaki önerilere teşekkür ederken, kendisinin böyle bir hedefinin olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından TFF Başkanlığına aday gösterilmemle ilgili öneride bulunan herkese teşekkür ederim. Ancak benim böyle bir talebim, amacım veya hedefim yok. Türk futbolunu adaletle, sorunlarıyla ilgilenen birini ve ekibini desteklemek için çaba göstermek istiyorum. Ayrıca, hukukun üstünlüğüne inanan bir ekibin yönetimde olmasına katkı sağlamak için mücadele edeceğim. Bu konuda her türlü çabayı göstereceğimi belirtmek isterim. Saygılarımı kabul edin lütfen." ifadelerini kullandı.

Sancak, Türk futbolunun adaletle yönetilmesi ve sorunlarının çözümü için çalışmayı amaçladığını vurgularken, TFF Başkanlığına aday olmayacağını net bir şekilde belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER