© Royal Haber

Trabzonspor'dan çok sert açıklama: Yolun Sonu!

Trabzonspor, resmi sosyal medya hesapları üzerinden PFDK kararlarına sert bir şekilde tepki göstererek Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi. Bordo-mavili ekip, PFDK'nın aldığı kararlarla ilgili olarak Mehmet Büyükekşi ve federasyon yönetimini hedef aldı. Yapılan açıklamada, "Kanun ve kural tanımayan bu yapının bugünden tezi yok görevi bırakmasını talep ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçının ardından PFDK'ya sevk edilen Mehmet Büyükekşi ve TFF kurullarını istifaya davet etti.

Trabzonspor'un yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler; korkunun, baskı altında ezilmelerin, utanma duygusunun ortadan kalktığının ispatı, ahlaksızlığın da zirvesidir.

Fenerbahçeli iki futbolcu Osayi Samuel ve Jayden Oosterwolde’nin milyonlarca insanın gözü önünde taraftarlarımıza yönelik ‘saldırısını’ sanki hiç yaşanmamış gibi görmezden gelen TFF; söz konusu oyuncuları bu eylemden değil de ‘kavgaya karışmak’ suçundan PFDK’ya sevk ederek daha az ceza almalarını sağlamıştır."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER