© Royal Haber

Trabzonspor'dan PFDK kararlarına sert tepki! Adaletiniz batsın

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile tamamlanan maçın ardından saha karışmıştı. Taraftarlar ile futbolcular arasında arbede yaşanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı geçen Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla alakalı PFDK cezalarını resmen açıkladı. Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Trabzonspor'dan PFDK kararlarına sert tepki geldi.

Süper Lig'in 30. haftasında büyük bir mücadeleye sahne olan Trabzonspor ve Fenerbahçe, Papara Park'ta karşı karşıya gelmişti. Mücadele sonucunda 3-2'lik skorla Fenerbahçe galip gelirken, maç sonrası sahada gerginlik yaşanmıştı. Fenerbahçe'den Osayi Samuel, İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. PFDK'nın verdiği kararlara göre, Osayi Samuel'e ceza verilmezken, İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde birer maç men cezası almışlardı. Trabzonspor cephesinde ise Egemen Korkmaz 1 maçla cezalandırılırken, kulübe ise 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

PFDK'nın kararlarının ardından Trabzonspor cephesinden Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) sert tepki geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Adaletiniz batsın! Kalkın koltuklarınızdan, istifa edin!" şeklinde sert ifadeler kullanıldı. Bu tepki, kulübün PFDK kararlarına olan güvensizliğini ve haksız bulduğu cezaları protesto ettiğini gösteriyordu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER