© Royal Haber

Türker İnanoğlu'nun Eşi Gülşen Bubikoğlu: Derin Üzüntü İçerisindeyim

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu, ani bir rahatsızlık sonrasında hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu, vefat haberinin ardından derin üzüntüsünü ifade eden bir paylaşımda bulundu. Türker İnanoğlu'nun ölümü Türk sinema dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

Türk sinemasının ünlü ismi Türker İnanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından eşi Gülşen Bubikoğlu, duygularını paylaştı.

1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile evlenen Bubikoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" ifadelerine yer verdi.

İnanoğlu'nun eski eşi Filiz Akın da duygusal bir paylaşımda bulundu. Akın, "Uzun süredir hastalıklarla uğraşıyordu. Doktorları ve ailesinin bütün gayretine rağmen kurtarılamamış… Hayatında pek çok şeyden de fazla sinemayı seven, gerçekten de son günlerine kadar üreten, önce yönetmen ve yapımcı daha sonra sadece prodüktör olarak devam eden son çınarı, oğlumun babasını kaybettik! Başta eşinin, çocukları Zeynep ve İlker’in, torunlarının ve tüm sinema camiasının başı sağ olsun, sabırlar diliyorum… 'Bay Sinema' maalesef yok artık…" sözlerini paylaştı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER