© Royal Haber

Twitch Yayıncısı Pqueen'den üzücü haber

Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu, meme kanseri olduğunu açıkladı.

Twitch uygulamasında ki yaptığı yayınlarla ve kahkasıyla tanınan Pqueen lakaplı fenomen Pelin Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını açıkladı. 
Kasım ayında bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Baynazoğlu, erken tanı ile sağlık durumunun iyiye gittiğini sevenleriyle paylaştı. Ünlü fenomen, yılda 1 kez meme muaynesinden geçmek gerektiğini vurguladı.

Youtube de açıkladı
Enerjisi ve neşeli tavırlarıyla çok sevilen fenomen, youtube videosunda meme kanseri olduğunu anlattı. Erken tanı ile sağlık durumunun iyiye gittiğini ve ailesinde kanserin genetik olduğunu sevenleriyle paylaştı. 

"Ailemde Kanser genetik"
Anne ve baba tarafında kanserin genetik olduğunu ifade eden fenomen, yaşadıklarını youtube videosunda samimi bir dille ifade etti. "Kasım ayı ve aralık ayının başları hem benim hem yakın çevrem için çok zordu. Hala da zor" diyen Baynazoğlu, hastalığı ile nasıl tanıştığını anlattı.

Duşta fark etmiş
Kanseri çok erken bir aşamada fark eden Pelin Baynazoğlu, "12 Kasım'da duştayken sağ mememde bir kitle fark ettim. Kitle ağrılıydı ve elime çok net bir şekilde geliyordu. Ondan 1 ay önce yine elime bir kitle gelmişti ama sonra baktığımda hissetmemiştim. Genel cerrah hemen ultrasona baktı ve sağ mememe geçtiğimde bir sessizlik oldu ve kitle olduğunu söyledi. Lenflerime sıçramamıştı. Anlatırken bile çok kötü oluyorum. Doktorum meme kanserinin 0 ile 1. evre arasında olduğunu ve kemoterapi almam gerebileceğini söyledi. Kitlem 0 evresinin bile başında olduğu ve kötü huylu olduğu tespit edildi. Acil ameliyat olmak istedim. Benden çok hızlı bir şekilde kitle alındı. Çıkarılan kitle tekrardan patolojiye gönderildi. Buna şans mı denir, fazla panikleyerek hızlı hareket etmek mi denir, bir yerde verilmiş sadaka mı denir bilmiyorum. Ancak ben bu kitleyi çok erken yakaladım ve şu anda iyileşme sürecindeyim" dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER