© Royal Haber

Yalı Çapkını dizisinde peş peşe iki bölüm

Yalı Çapkını dizisinin 42 ve 43. bölümü peş peşe yayınlanacak.

Son dönemlerin sevilen dizisi Yalı Çapkını, milli yas nedeni ile geçen hafta yayınlanmadı. Ancak Star Tv'den beklenen müjde geldi. Geçen hafta yayınlanması beklenen 42. bölüm yayınlanmadı ancak açıklamaya göre Yalı Çapkını 42. Bölüm 25 Ekim Perşembe günü yayınlanacak.
Hemen ardından kendi gününde ise 43. Bölüm yayınlanacak. 

Yalı Çapkını dizisi ne zaman ve nerede yayınlanıyor?
Yalı Çapkını dizisi Star Tv'de her Cuma saat 20.00'de yayınlanıyor.

Yalı Çapkını dizisinin konusu ne?
Gaziantep'te yaşayan Kazım ağanın kızına, eski zamanların en köklü Korhan ailesinin dünür gitmesiyle hikaye başlar.
Küçük kızları Seyran'ın zorla evlendirildiği Korhan ailesinin küçük torunu şımarık Ferit Korhan'la evlendirilmesi üzerine değişen hayatları anlatılır.

Yalı Çapkını dizi oyuncuları
Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde Kazım ve Esme'nin küçük kızı olarak seyirci karşısına çıktı. Hayalleri olan başarılı bir genç kızı canlandırıyor.
Okuyup kendi ayakları üzerinde durmak isteyen genç kız, zorla evlendirildiği adama bir süre sonra aşık olması nedeniyle işler değişiyor.

Mert Ramazan Demir

Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncu Mert Ramazan Demir, dizide şimarık ve eğlencesine düşkün, Korhan ailesinin küçük torunu ve Halis Ağa'nın gözde torunu olarak seyirci karşısına çıktı.
Dedesinin verdiği evlilik kararı ile hayatının değişmesi, ailesiyle hep bir çatışma içinde olan, henüz aşık olmamış deli dolu bir genç karakterindedir.

Çetin Tekindor

Usta oyuncu Çetin Tekindor, Korhan ailesinin reisi Halis ağa karakteriyle Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından. Sert ve otoriter bir şekilde seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu, seyircilerin nabzını yükseltmeye devam ediyor.

Diren Polatoğulları

Sevilen oyuncu Diren Polatoğlu, Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa'ya hayat vermektedir. Seyran ve Suna'nın babası, dediğim dedik, evlatlarına sevgi göstermeyen baba rölündedir. 

Şerif Sezer

Yalı Çapkını dizisinin bir diğer karakteri ise Hattuç Haladır. Kazım Ağa'nın halası karakterine hayat vermektedir. Oda sert ve otoriter bir yapıdadır.

Gülçin Santırcıoğlu

Korhan ailesinin dul kalmış büyük gelini olarak seyirci karşısına çıkan Gülçin Şantırcıoğlu, Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolüne hayat veriyor. Küçük yaşta gelin gelen ve hemen ardınan kocasını kaybeden İfakat, Korhan soyadı için her şeyi yapabilecek karakterdir.

Bunların yanı sıra Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam ve Ersin Arıcı gibi oyuncularda Yalı Çapkını dizi kadrosundadır.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER