© Royal Haber

Yavuz Yıkılmaz, Büyüknalbant Ailesi'ni Kaleme Aldı

TRKayseri Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yavuz Yıkılmaz, Yılmaz Büyüknalbant ve oğlu Yener Büyüknalbant'ı kaleme aldı.

TRKayseri Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, son köşe yazısında halka açılan Oylum Büskivileri'nin sahibi Yener Büyüknalbant ve babası Yılmaz Büyüknalbant'ı kaleme aldı. Büyüknalbant Ailesi hakkındaki söylentilerden yola çıkarak, eleştirel bir yazı yazan www.TRKayseri.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, ''Ne Yılmaz'mış'' başlığıyla yayınladığı köşe yazısında Baba Yılmaz Büyüknalbant'ın oğlu Yener'i siyasete ısındırdığı yönündeki söylentileri yorumladı.

PEŞ PEŞE GÖNDERMELER YAPTI:
''Şimdilerde Büyüknalbant ailesinin tek varisi Yener Büyüknalbant siyasete girmeye niyetleniyormuş. Yanan fabrikalarından (!) aldıkları sigorta parasıyla yeniden şaha kalkan Oylum'u halka arz eden, 1 TLden hisse alıp 6 küsür TL'den satan bir Büyüknalbant ailesinin AK Parti'den siyasete girmeyi planladığı duyumunu aldım. Bunun planını da Baba Yılmaz Büyüknalbant'ın yaptığı iddia ediliyor'' sözlerine yer verdiği köşe yazısında Yılmaz Büyüknalbant'ın 1 Milyon dönümlük arazisini imara açmak için hamle yaptığı yönünde iddia da bulundu. Bazı duyumlar aldığını ve bu duyumlar için de ''neden olmasın'' sorusunu soran Yavuz Yıkılmaz ''Esas niyet ne konusuna gelince de, bazı duyumlarımda yok değil. Mesela Mix AVM arkasında yer alan 1 milyon dönümlük arazinin yeşil alan olmaktan çıkıp imara açılması için yoğun baskıların olduğunu ve bu baskılardan bıkanlara inat, ''Kendi işimizi kendimiz yaparız'' düşüncesiyle Melikgazi Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı hayali kurulduğunu duydum. Önce ''Yok canım o kadar da değil'' dedim. Ama biraz da düşününce şeytan soldan soldan fısıldadı. ''Neden olmasın?'' diye'' ifadelerini kullanan www.TRKayseri.com Genel Yayın Yönetmeni Yıkılmaz, Yılmaz Büyüknalbant'ı sert eleştirdi.

200 MİLYON TL BORCA RAĞMEN YENİ ŞİRKET KURULDU:
Yener Büyüknalbant'ın bir zamanlar FETÖ okulu olan Kılıçaslan Lisesi'nde okuduğunu açıklamasının ardından Oylum Büsküvileri'nden daha önce kurulan Tatsun Büskivileri'nden Müflis olan Yılmaz Büyüknalbant'ın Oylum'da nasıl boy gösterdiğini de köşe yazısına taşıyarak, ''Baba Yılmaz'ın Tatsun Bisküvileri'nden ötürü Müflis olduğu ama Oylum'da nasıl oluyorsa hep ön planda yer aldığı.. Eski Oylum Fabrikası'nın ardında 11 bin metrekare arazinin bulunduğu ve bu arazi de Tatsun işçilerinin hala alacağı olduğu söylentisi.. Borsa'ya açılan Oylum'un bugün yaklaşık 200 Milyon TL borcu olmasına rağmen İncesu OSB'de nasıl Elektrik Santrali kurduğu gibi sorular kafamı karıştırdı.'' yorumunda bulundu.

Köşe yazısında Büyüknalbant Ailesi hakkında bir çok iddaya değinen Yavuz Yıkılmaz, okuyucularının vaktini almamak için kaleme almadığı bir çok iddianın daha yer aldığını da ''Üstelik iddialar silsilesinin tamamın da buraya yazıp vaktinizi çalmak istemediğim halde, her bir konu başlı başına bir yazı dizisiyken..'' ifadeleriyle duyurdu.
İşte Yavuz Yıkılmaz'ın www.TRKayseri.com sitesinde yer alan köşe yazısının tamamı.

NE YILMAZ'MIŞ

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER