© Royal Haber

Yeni Dizi heyecanlandırdı

Yayımlanmak için gün sayan yeni dizi Sandık Kokusu'nun ilk tanıtımı yayımlandı.

Seyirciyle buluşmak için gün sayan yeni dizi Sandık Kokusu'nun ilk tanıtımı yayımlandı. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı yeni dizi, ilk tanıtımından itibaren merak uyandırdı. Başrollerinde 3 yıldan sonra ekranlara dönen Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta oyuncuların olduğu yeni dizinin yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun oturuyor. Çekimlere Adana'da başlanan ve daha sonra İstanbul'da devam eden yeni yapım, paylaşılan etkileyici tanıtım ile sosyal medya da oldukça heyecan yarattı. Peki ilk tanıtım yayımlanır yayımlanmaz dikkatleri üzerine çeken Sandık Kokusu'nun konusu nedir?

Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir?
Sandık Kokusu, geçmişten gelen yüklere rağmen her zaman ayakta kalmaya çalışan güçlü bir kadının mücadelesini, aile olabilmenin önemini ve her zaman özgür kalabilmenin zorlu yolculuğunu ele alacak. Anne ve kızlarının anlatılacağı hikayede, kendinizden bir şeyler bulacaksınız. 

Sandık Kokusu nerede ve ne zaman yayımlanacak?
Show Tv'de yayınlanacak ancak yayın tarihi henüz belli değil.

Sandık Kokusu oyuncu kadrosu
Özge Özpirinçci

Ekranlara 3 yıl ara veren Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakterine hayat vererek izleyiciyle buluşacak. 

Demet Akbağ

Türkiye2nin en çok sevilen kadın başrollerinden olan Demet Akbağ, Karsu'nun annesine hayat vererek kadroya dahil oldu.

Metin Akdülger

Sandık Kokusu dizisinde erkek başrol olarak yer alacak ve Özge Özpirinçci'nin partneri olarak izleyici karşısına çıkacak. 

Necip Memilli

Çukur dizisinde ki başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Necip Memilli, Reha karakterine hayat vererek seyirci karşısına çıkacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER