© Royal Haber

Yeni dizinin ilk fotoğrafları yayınlandı

ATV'nin yeni projesi 'Yıldızlar Bana Uzak'dizisinin ilk fotoğrafları yayınlandı.

Yeni dizi 'Yıldızlar Bana Uzak' dizisi, seyirciyle buluşmayı bekliyor. Başrollerinde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın olduğu dizi, güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Henüz yayımlanma tarihi belli olmayan yapım, dört gözle bekleniyor. Senaryosunu Ercan Uğur'un kaleme aldığı dizinin, yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturuyor. Kadir ve Aslı'nın etkileyici aşklarını konu alan dizi ses getireceğe benziyor.

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu
Kadir'in hapse girmesiyle Aslı yıkılır. Aslı'nın babasını öldürme suçuyla hapse giren Kadir, üstüne atılan iftiradan kurtulmak için intikam planları yapmaya başlar. Gerçekleri bilmeyen Aslı ise bütün güzel anıları silip atar. Ancak Kadir gerçeklerin peşini bırakmayarak, aşkını küllendirmeye çabalar.

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncu kadrosu
Burcu Kıratlı

Oyunculuk performansının yanında özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Burcu Kıratlı, Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Aslı karakterine hayat verecek.

Furkan Andıç

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, dizide Burcu Kıratlı'nın partneri olarak Kadir karakterini canlandıracak.

Gürkan Uygun

Devleşen yapım Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mematisi Gürkan Uygun, bu kez de Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Yahya karakterini canlandıracak.

Murat Daltaban

Usta oyuncu Murat Daltaban, Orhan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Güçlü kadroda Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan. Goncagül Sunar gibi oyuncularda Yıldızlar Bana Uzak dizi kadrosunda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER