© Royal Haber

Yeniden Refah Partisinden Açıklama: Ankara İl Yönetimi Görevinin Başında, İstifa Etmemiştir

Yeniden Refah Partisi, eski Ankara il başkanının ve 19 il yöneticisinin AK Parti'ye geçtiği ve rozetlerinin Turgut Altınok tarafından takıldığına dair haberlerle ilgili olarak "algı operasyonu" açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi, Ankara İl Başkanı Turgut Altınok'un Altındağ'da katıldığı bir iftarda eski Ankara il başkanı İsmail Baykal ile 19 il yöneticisinin AK Parti'ye geçtiği ve rozetlerinin takıldığı haberlerine itiraz etti. Parti, bu durumun kamuoyuna "Ankara İl Başkanının istifa edip AK Parti'ye geçtiği" şeklinde yanlış yansıtıldığını belirtti ve Ankara İl Yönetiminin hala görevinin başında olduğunu vurguladı.

Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz da destek vererek bir video paylaştı ve Yeniden Refah'ın açıklamasını destekledi. Açıklamada, bahsi geçen kişilerin partileriyle ilişkisinin uzun süre önce kesildiği ve artık parti içinde görev almadıkları ifade edildi. Yeniden Refah Partisi, üye sayısını artırarak Türkiye'nin en büyük üçüncü siyasi partisi konumuna yükseldiğini ve 31 Mart seçimlerinde Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla değişim için hazırlandığını belirtti.

Parti, kendilerini aşağı çekmeye çalışanların yerine milletin ve dünya meselelerinin derdiyle ilgilenmelerini tavsiye etti. Ayrıca, Ankara İl Yönetiminin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç'ın çalışmalarına tam destek verdiği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER