MEDYA
Giriş Tarihi : 25-06-2021 18:32   Güncelleme : 25-06-2021 18:32

Facebook Hesap Dondurma- Facebook Hesap Kapatma

Facebook Hesap Dondurmak için link!

Facebook Hesap Dondurma- Facebook Hesap Kapatma

Neredeyse ilk sosyal medya uygulamalarından olan ve yıllar önce ortaya çıkan fotoğraf, video paylaşım ve mesajlaşabilme uygulaması olan Facebook, 7’den 70’e herkesin hayatında yer almıştır. Bu sosyal medya uygulamasının sık tercih edilmemesinin en dikkat çeken sebebide gizlilik sözleşmesinin kullanıcılarının aleyhinde olduğu olarak yansıtılıyor. Bu noktada, Facebook Hesap Silme, geçici dondurma ve kapatma işlemi sık sık ziyaret ediliyor. Veri ihlali oluşuna engel olmak için Facebook dondurma işlemi nasıl yapılır sorusu araştırılıyor. Tek tık ile Facebook hesap silme, geçici dondurma ve kapatma işlemi yapmak hiçte zor değil.

Facebook, 2010'lu senelerine kadar en çok ziyaret edilen uygulama halindeydi. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı sayısına erişen uygulama, ülkemizde de oldukça popülerite kazandı. Son dönemlerde Facebook'un veri ihlalleri ile gündeme gelmesi ise kullanıcıları Facebook Hesap Silme, geçici dondurma veya kapatma işlemi yapmaya itiyor. Fotoğraflar, mesajlar ve diğer birçok bilginin güvenliği için endişelenenler Facebook hesap silme işlemi ile bu sosyal medya ağından adeta kaçıyor. Facebook geçici hesap kapatma ve dondurma işlemi, diğer uygulamaların aksine tek tuş ile kolayca halledilebiliyor.

FACEBOOK HESAP DONDURMA

Facebook hesap silme veya kapatma yapmadan önce, kullanıcılar tarafından genellikle Facebook hesabı geçici olarak dondurma işlemi yapılıyor. Facebook hesabı geçici dondurma (askıya alma) yapmak için şu adımları izlemeniz gerekiyor;

Facebook'un sağ üst köşesindeki aşağıya doğru ok simgesine tıklayın

Ayarlar ve Gizlilik'i seçin ve ardından Ayarlar'a tıklayın.

Sol sütundaki Facebook Bilgilerin'e tıklayın.

Dondurma ve Silme'ye tıklayın.

Hesabı Dondur'u seçin, ardından Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et'e tıklayın ve onaylamak için talimatları izleyin.

FACEBOOK GEÇİCİ HESAP DONDURMA YAPILDIĞINDA NE OLUR?

Profilinizi sizden başka kimse göremez.

Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir.

Arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir. Bunu arkadaşlarınız sadece arkadaş listelerinden görebilir.

Grup yöneticileri adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir.

Oculus ürünlerine veya Oculus bilgilerinize erişmek için Facebook hesabınızı kullanamazsınız.

Facebook hesabınızı dondururken Messenger'ı aktif tutmayı seçerseniz veya Messenger'a giriş yapmış durumdaysanız, Messenger'ın aktif kalacağını aklınızda bulundurun.